27 de novembre del 2022

1er diumenge d'Advent

 Com cada any us proposem iniciar l'ADVENT amb la proposta del FANO


Podeu escollir, el cartell amb català amb color o per pintar-lo.

Heu de retallar per les línies discontinues, i cada setmana anar enganxant un cabdell de llana.

El dia 24 tornant de la missa del Pollet, o el dia de Nadal podeu enganxar el nen Jesús sobre la manta que està teixint Maria.







Explicació de la proposta:

A les mans de Maria ens unim (sinodalitat) per acollir Jesús.

Aquest Advent acompanyats de Maria, anirem teixint. Serà una manta de llana que anirem teixint cada diumenge escoltant l'Evangeli, i intentant anar entenent que ens diu per anar transformant el nostre cor.

Avui 1er Diumenge DESPERTA'T (Mt,24, 37-44)


37 »Tal com van ser els dies de Noè, així serà la vinguda del Fill de l'home. 38 Els dies abans del diluvi anaven menjant i bevent, i prenent muller i marit, fins al dia mateix que Noè va entrar a l'arca; 39 no es van adonar de res fins que va venir el diluvi i se'ls endugué tots. Així serà igualment la vinguda del Fill de l'home. 40 Llavors hi haurà dos homes al camp: l'un serà pres i l'altre deixat; 41 i dues dones que moldran a la mola: l'una serà presa i l'altra deixada. 42 Vetlleu, doncs, perquè no sabeu quin dia vindrà el vostre Senyor. 43 Prou que ho compreneu: si l'amo de la casa hagués sabut a quina hora de la nit havia de venir el lladre, hauria vetllat i no hauria permès que li entressin a casa. 44 Per això, estigueu a punt també vosaltres, perquè el Fill de l'home vindrà a l'hora menys pensada.


Aquest text ens recorda, que ens hem de preparar per l'arribada de Jesús. 

DESPERTA el teu COR a l'amor de Jesús. Aquesta és la gran tasca de la Catequesi, aprendre a estimar cada dia més i millor, i aprendre a viure tal com ens ensenya el nostre amic Jesús. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja el tenim a la nevera.
Amb el primer cabdell posat a lloc.