10 de desembre del 2018

DIA 10




“ Anunci dels pastors” Lluc 2,8-12.

Diu així:

“Hi havia en aquell mateix indret uns pastors que passaven la nit al ras, vetllant per torn el seu ramat, quan se’ls va presentar un àngel del 
La glòria del Senyor els va envoltar amb el seu esclat i es van espantar una cosa de no dir. Però l`àngel els digué:
-No tingueu por: mireu que us anuncio la bona nova d`una gran joia, que ho serà per a tot el poble. Us ha nascut avui, a la ciutat de David, un Salvador, que és el Messies, el Senyor. Us servirà de senyal aquest detall: trobareu un nadó en bolquers ajagut en una menjadora”.




“ El naixement de Jesús” : Lc 2, 1-7

Diu així:

“Aquells dies, l’emperador August, va dictar un decret  d’empadronament de tot l’ imperi romà. Aquest primer empadronament es va fer essent governador de la Síria, Quirinus. Tothom anava a empadronar-se, cadascú a la pròpia ciutat. Josep, com que era del casal i llinatge de David, pujà també des de la vila de Natzaret, de Galilea, cap a Judea, a la ciutat de David, anomenada Betlem, per empadronar-s’hi, amb la seva esposa Maria, que esperava un fill. Mentre es trobaven allí, va arribar a Maria el temps d’ infantar, i, efectivament, va posar al món el seu fill, el primogènit: el va embolcallar i el va ajeure en una menjadora, perquè no hi havia allotjament per a ells a l’ hostal.”


Ja estem preparats pel Nadal de veritat?