Avui us proposem cuinar!
Ja tenim Nadal a la vista i com que qualsevol excusa
és bona per fer un bon berenar amb els petits de casa, us proposo aquest arbre
de Nadal. És una recepta perfecte per cuinar amb nens/es, senzilla de preparar,
de pocs ingredients i ràpida de fer, cosa que vol dir que de seguida us la
podreu estar menjant. Som-hi!
Ingredients:
2 plaques de pasta de full rectangulars
Crema de cacau tipus Nocilla o Nutella
1 ou
1 ou
Estenem una de les plaques de pasta de full damunt
d'un paper vegetal (pot ser el mateix amb la que ve enrotllada) a la safata del
forn.
Marquem (sense arribar a tallar) amb un ganivet la
silueta de l'arbre de Nadal i hi escampem per dins la crema de cacau.
Posem l'altra làmina de pasta de full per sobre i amb
un ganivet que talli, ara si, retallem la silueta (podeu veure per on va la
forma perquè es veu una mica més fosc on hi ha xocolata). Retirem la pasta
sobrant, que podem aprofitar per fer altres figures, com ara una estrella que
guarnirà l'arbre, ulleretes, etc.
Fem uns talls longitudinals a la part de la copa de l'arbre, que seran les branques. Començant per la part de baix, les anem cargolant fins a tenir-les totes. Si hem retallat una estrella, la podem enganxar a la part de dalt de l'arbre.
Batem l'ou i el fem servir per pintar la superfície de l'arbre.
Enfornem el pastís a 180ºC durant uns 15 minuts, fins
que veiem que queda daurat. Ho deixem refredar una mica i au, a berenar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada