11 de desembre del 2020

Advent 2020 Dia 11

 


Famílies

Maria va donar el Si més important de la nostra història, primer amb la mateixa por d'una noia jove, després enamorada d'un projecte únic.

Com a mares i pares (també com a avis i àvies en un futur), tenim una missió única que compromet tota la nostra vida: hem donat llum a la vida, hem portat al món un ésser meravellós, excepcional.

Dins aquest paper; acompanyem el seu creixement, és un temps llarg, però també necessari.

L'Advent és una oportunitat per contemplar des de la serenitat i la maduresa la nostra vida a la llum de la Paraula. Una oportunitat per dirigir els ulls a aquell que ha de néixer i segueix comptant amb nosaltres per fer d'aquest món un lloc més digne i més just.

La nostra vocació de pares, de mares, avis i àvies, ens donarà l'esperança, i en aquesta esperança fan peu els nostres fills, els nostres futurs nets. Ells admiren el que som, el que estimem, allò per què lluitem, els nostres somnis. A vegades de la dificultat, a vegades de la tristor, des de la distància o l'alegria, però sempre pensant amb ells, perquè són el nostre tresor.

Així ens dóna una altra oportunitat per apropar-nos, per deixar enrere tot allò que divideix, i per contemplar amb tranquil·litat el rostre serè dels més petits i en silenci agrair-los tota aquesta joia que en donen.


Proposta feta pel Pere