13 de desembre del 2013

DIA 13



Avui és Santa Llúcia (ens conservi la vista!), avui és el dia on tradicionalment cal posar el pessebre a casa, i cal deixar-li fins la candelera (2 de febrer).

Per tant avui us convidem a dedicar temps a buscar les figures, a treure la pols, a buscar on lloc on posar-ho, a reunir tota la família i muntar el pessebre.

Ens ajudarà a visualitzar el Nadal! Si us falta alguna coseta ja sabeu que podeu baixar/anar a la fira de Santa Llúcia a Barcelona!



 
Cal possar el pessebre, i recordeu que no hi pot faltar el caganer! Si voleu aquí us deixem una activitat lúdica!

2 comentaris:

Cristina Pérez ha dit...

A casa nostra el pessebre es treu el dia 8, com es tradicció al poble de la mare. Però aquest any, per santa Llúcia, llegirem un conte junts i més tard col.locarem el quart Rei, en homenatge a totes aquelles persones que no arriben a temps al seu destí perquè mentres viatjaven s'han aturat a donar un cop de mà a qui ho necessitava, o perquè han decidit que calia mirar les postes de sol, o domesticar a les guineus que ha anat trobant, o simplement perquè la seva manera de caminar, el seu tarannà és un altre i arriba just quan tot s'ha acabat.

El meu homenatge avui a totes aquelles persones que no hi arriben al temps que marquen els altres, però que no se desanimen i continuen caminant fins arribar al lloc, tot i que sigui tard.


Sandra ha dit...

Nosaltres el vam posar el diumenge passat, ara com ara només tenim el Naixement i els tres Reis. Volem que mica en mica el David ens hi ajudi i puguem anar ampliant-lo. Aquest any, els personatges ja tenen nom: el dels seus companys de classe. A casa hem canviat Josep, Maria i Jesús per Carles, Lola i David.